Pellets

2011-09-25

KAMPANJPRIS PÅ VIDA PELLETS OCH STALLSTRÖ
………………………………………………………………………..


Pellets (=52 säckar) (=832 kg).  Hämtpris.

Stallströ pressade balar 25kg .

Ny isolering – kvalitetsprodukter för proffs

2011-08-14

Nu har vi en ny isolering från Knauf Insulation. Knauf ligger bakom den världsunika ECOSE-tekniken vilket innebär att de använder ett naturligt bindemedel fritt från fenol, formaldehyd och akryl. Produkten är behaglig att hantera och luktfri.

Besök gärna vår butik

2009-03-17

I vår butik har vi bland annat spik, skruv och beslag av olika mått och vinklar samt andra tillbehör som kan behövas för olika byggprojekt. Vi har även visning av golv som laminatgolv, parkettgolv och massiva golv.

spiktillbehorgolv2

Dags att byta fönster och dörrar?

2009-03-17

Nu är det dags att byta fönster. Vi säljer Elitfönster som har ett brett sortiment för alla önskemål. Just nu är det populärt med aluminiumklädd utsida som gör att du inte behöver hålla på att måla om fönsterna med några års mellanrum. Du kan lägga den tiden på andra roliga bygg-/renoveringsprojekt istället.

Elitfönster har fönster för nytänkande arkitektur, klassisk byggtradition och hus med gammaldags charm. Fönster som aldrig behöver målas om. Fönster som ökar komforten inomhus, spar energi och dämpar störande ljud.
se Elitfönsters hemsida.
www.elitfonster.se

Vi säljer även dörrar från Swedoor som har dörrar för hela huset.
Dörrar, såväl innedörrar som ytterdörrar, skapar atmosfär och stilmässigt tongivande i hemmet. Dörrarna ger vackra ramar och understryker husets själ varje dag. Låt dig inspireras nästa gång du skall välja nya dörrar till ditt hem
se Swedoors hemsida.
www.swedoor.se 

Vår nya webbsida har premiär

2009-02-24

Nu har vi lanserat vår nya webbsida. Vi hoppas att detta kommer att innebära en klar förbättring för dig som besöker oss. Vi kommer löpande att fylla på med artiklar ur vårt stora utbud. Vi kommer även skriva nyheter och informera om speciella erbjudanden här på vår webbsida. Upplever du problem när du surfar runt så får du gärna kontakta oss eller vår webbleverantör, Håkan Liljeqvist (mail hakanliljeqvist@gmail.com).